tr?id=307384803040578&ev=PageView&noscript=1 تازه های امور حقوقی - Juristbyrå Stockholm
اقامت تحصیلی‌ در کشور سوئد

کشور سوئد دارای معتبرترین و بهترین دانشگاهای جهانی‌ در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا می‌باشد، و شما میتوانید به زبان انگلیسی‌ به ادامهٔ تحصیل در این دانشگاها بپردازید، دوره‌های فوق‌لیسانس ۱ یا ۲ ساله بوده و در مقطع دکتری ۴ یا ۵ ساله می‌باشد، لازم به ذکر است شما به عنوان متقاضی بایستی در وهلهٔ اول موفق به پذیرش از یکی‌ از این دانشگاه شوید و سپس با داشتن مدارک لازمه، اقدام به اخذ اقامت تحصیلی‌ نمائید، دفتر حقوقی ما با در دست داشتن وکلای خبره در این زمینه میتواند در تمام مراحل آمادهٔ مشاوره و انجام امور مربوطه به کیس شما باشند  

اقامت سرمایه‌گذاری در کشور سوئد

جهت اقامت سرمایه‌گذاری در مرحلهٔ اول شما نیاز به سرمایه مکفی جهت سرمایه‌گذاری دارید

این سرمایه‌گذاری باید به اندازه‌ایی باشد که شما را قادر به متقاعد ساختن ادارهٔ مهاجرت مبنی بر نشان دادن یک تجارت سود آور نماید. در این کیس که تمامی‌ پروسهٔ اقامتی شما به آن وابسته است

اقامت کاری در کشور سوئد

جهت اخذ اقامت کاری در کشور سوئد و مطابق قوانین اداره امور مهاجرت

 شما در مرحلهٔ اول نیز به کار فرمایی دارید  که به شما کار تکلیف نماید و بعد از این مرحله شما و کارفرمای شما قادر خواهید بود جهت اخذ اقامت کاری اقدام نمائید .

شرکت کلاهبردار

 اگر اخیرا شما نیز که دارای شرکت و یا کسب و کاری هستید، فرمی را با این مضمون (bolagsupplysningدریافت کرده‌اید، و شما را ملزم به تکمیل اطلاعات مالیاتی و شخصی‌ مینمایدو از شما تقاضای امضا کردن این فرم را می‌کند، را به صورت جدی آگاه و به شما هشدار میدهیم که این موضوع صحت نداشته و متاسفانه یک کلاهبرداری جدی می‌باشد.

اقامت در کشور اسپانیا

دفتر حقوقی ما قادر به اخذ اقامت دأیم برای شما و خانواده شما می‌با شد.

پروسهٔ اقامتی در ابتدا به صورت موقت می‌باشد و بعد از ۵ سال و تمدید هر ساله منجر به اقامت دائم و همچنین پاسپورت اسپانیایی‌ خواهد شد. دفتر وکالتی ما با همکاری وکلای اسپانیایی‌ به راحتی‌ میتواند شما را در کوتاهترین زمان ممکن در این پروسه یاری نماید. قابل ذکر است که جهت اخذ این نوع اقامت شما نیازی به خرید ملک و یا سرمایه‌گذاری ندارید.

چگونه تبدیل به یک شهروندی سوئدی شویم

تبدیل به شهروند سوئدی شدن امری است که بعد از چندین سال در کشور سوئد اتفاق میفتاد.

یعنی‌ شما به عنوان شهروند سوئدی هیچ تفاوتی‌ از لحاظ قانونی با یک سوئدی نخواهید داشت و حتی از حق رای برخوردار خواهید شد. همچن

امکان زندگی‌ و کار را در تمامی‌ اتحادیه اروپا را از آن خود خواهید کرد.

دفتر مرکزی - سوئد

 

Carl Akrells gata 4, 115 51 Stockholm 

5555 6840 8 0046

419 819 704 0046

دفتر اسپانیا

Paseo Vistalegre,3 - Bajo dcha

Torrevieja - Spain 

دفتر دبی 

Sheikh Rashid building. Abuhail

Hor al anz east. Deira. Dubai - U.A.E

دفتر ایران

تبریز، خیابان امام خمینی، آبرسان

ساختمان خاوران، طبقه سوم

Law تازه های امور حقوقی - Juristbyrå Stockholm