Din Juristbyrå lokalt och på distans

Nationellt etablerat. Internationellt erkänd.

0046 10 179 69 00 Boka en tid

Vi ser individen bakom varje ärende och garanterar dig vår absoluta lojalitet.

Allt vårt arbete på H I Juristbyrå bygger på grundprinciperna om lojalitet, ärlighet och empati.

Migrationsrätt

Vi har en bred kunskap och stor erfarenhet inom Migrationsrätt. Vi tar Er strid mot Migrationsverket och tar frågor som berör uppehållstillstånd.

Familjerätt

Är Du i behov av en jurist som kan familjerätt? T.ex. sådant som berör vårdnad, umgänge, testamente eller bodelning? Kontakta oss så hjälper Vi Dig!

Affärsjuridik

Säkra upp verksamheten och låt en jurist formulera era avtal. Våra affärsjurister står för ert avtalsskrivande, så ni kan ägna Er åt er kärnverksamhet.

Utifrån dina specifika behov, kan jurister på byrån företräda dig som:

Kontakta oss idag och prata med en av våra jurister.

BOKA TID

Eller mejla: info@hilaw.se

Case Review

Vi kommer att göra en översiktlig granskning av ditt ärende kostnadsfritt utan att du förbinder dig på något sätt eller vis.

Läs mer

Om H I Juristbyrå

H I Juristbyrå etablerades i Stockholm år 2013. Ta del av vår historia genom att klicka på länken nedan!

Läs mer

Träffa vårt team

Simon Sadani

Kontorsansvarig

Simon Sadani har studerat vid Umeå Universitet och är sedan 2022 kontors- och ekonomiansvarig på H I Juristbyrå. Simon ansvarar för det administrativa och ekonomiska arbetet på byrån.

Svenska, Engelska, Persiska.

Michelle Nia

International Client Manager

Michelle har studerat på juristprogrammet vid Stockholms universitet och har varit verksam på H I Juristbyrå sedan september 2023. Michelle ansvarar för byråns internationella klienter med fokus på europeiska länder.


Svenska, Engelska, Persiska, Spanska

Du är alltid i goda händer.

H I Juristbyrå grundades 2013 och har idag etablerat sig som en av Sveriges ledande juristbyråer inom affärsrätt och humanjuridik. Vi kan med stolthet och självförtroende säga att vi arbetar etiskt samt med våra klienters bästa i åtanke.

Våra jurister är kunniga inom en rad olika rättsområden och när du ringer till oss så ser vi till att du får prata med relevant jurist som har kunskap inom det rättsområde som din fråga gäller. Vidare är våra jurister tillgängliga för ett rådgivningsmöte som kan genomföras antingen på kontoret eller på distans som ett videosamtal.

För dig som näringsidkare är vår ambition att fungera som en strategisk resurs och stöd för dig och ditt företag. Vår verksamhet innefattar huvudsakligen humanjuridik, där särskild fokus finns på familje- samt migrationsrätten, men även affärsrätten där vi inte begränsar oss till Sverige utan även arbetar internationellt.