Work with us

Är du en erfarenhet jurist med klientens bästa i fokus? Då är du kanske rätt person för vårt team. På vår juristbyrå är vi stolta över att erbjuda en samarbetande och dynamisk arbetsmiljö där varje medarbetare spelar en avgörande roll i att leverera exceptionella juridiska tjänster. Vi tror på att främja en kultur av kontinuerligt lärande och professionell utveckling. Hos oss finns det stora utvecklingsmöjligheter och chansen att avancera i din juridiska karriär.

Läs mer om vad våra medarbetare tycker om att jobba på H I Juristbyrå

Josefin Nilsson

Josefin Nilsson

Jag uppskattar att arbeta på H I Juristbyrå eftersom de ser personen bakom varje ärende och strävar efter att hjälpa klienterna på bästa möjliga sätt för att uppnå deras långsiktiga mål. Trots att det primära fokuset ligger på migrationsrätt, ett område som i sig är omväxlande och brett, finns det också möjligheter att engagera sig i andra juridiska områden, vilket gör arbetet varierande och utmanande.

Simon Sadani

Jag tycker om att hjälpa folk och älskar att arbeta med människor. När våra klienter får ett positivt beslut känns det som en personlig seger, och jag blir stolt över vårt arbete. På H I Juristbyrå känner jag mig verkligen hemma; här finns en stark gemenskap och ett fokus på att göra skillnad. Det är en arbetsplats där vi tillsammans skapar framgångar och där varje dag bjuder på nya möjligheter att växa och utvecklas.

David Zandian | HI Law

David Zandian

Det bästa för mig att arbeta på H I är kollegorna. Vi håller alltid en god ton och ger alltid stöd till varandra när det behövs. Det gör att vi kan producera ett bättre arbete och hjälpa våra klienter på bästa sätt. På H I får jag friheten att lägga upp mitt arbete på det sätt som passar mig, vilket i slutändan gynnar både mig och mina klienter.

Cindy Elbe | Hi Law

Cindy Elbe

Det bästa med att arbeta på H I juristbyrå är framför allt klienterna och kollegorna. Vi har dessutom otroligt spännande arbetsuppgifter som gör att man ständigt utvecklas. Här är det högt i tak, och man får möjligheten att ta en central roll i uppdragen redan från ett tidigt stadium. Att få träffa människor i olika livssituationer och få deras förtroende att vägleda dem är något jag tar på största allvar.

Michelle Nia

Att arbeta på H I Juristbyrå är fantastiskt. Den positiva atmosfären ger mig energi varje dag. Alla är så engagerade i att alltid sätta klientens bästa i fokus, vilket skapar en inspirerande arbetsmiljö. Varje dag lär man sig något nytt och utvecklas, det är både motiverande och ger en känsla av sammanhang.  Det som verkligen gör mitt arbete meningsfullt är möjligheten att göra verklig skillnad i våra klienters liv.

Patrik Rahm

Jag gillar att jobba på H I Juristbyrå för att vi kollegor jobbar i god harmoni och med gott samarbete för att hjälpa våra klienter. Det absolut bästa med arbetet är dock att få aktivt hjälpa klienter med sina fall. Att få ta emot ett fall, arbeta hårt med det och sen få resultatet av arbetet, att få se våra klienters reaktion när vi ger dem positiva besked är det bästa med jobbet.

H I Law - Juristbyrå

Jennifer Fällman

Det bästa med att jobba på H I är enligt mig relationen mellan kollegor, chef och våra klienter. Vi har högt till tak, och vi hjälper varandra för att utmynna det bästa resultatet för våra klienter. Även om klienten har en ansvarig jurist, arbetar vi som ett team för att hitta alla möjliga lösningar för att öka prestationen. Genom att vi jobbar så pass nära varandra, lär man sig otroligt mycket var dag.

Skicka in din ansökan om att få jobb hos oss på H I Juristbyrå

Ladda upp ditt CV och personligt brev här (maximal filstorlek 20mb)