Din Juristbyrå lokalt och på distans

Nationellt etablerat. Internationellt erkänd.

0046 10 179 69 00 Boka en tid

Vi ser individen bakom varje ärende och garanterar dig vår absoluta lojalitet.

All vår arbete på H I Juristbyrå bygger på grundprinciperna om lojalitet, ärlighet och empati.

Migrationsrätt

Vi har en bred kunskap och stor erfarenhet inom Migrationsrätt. Vi tar Er strid mot migrationsverket och tar frågor som berör uppehållstillstånd.

Familjerätt

Är Du i behov av en jurist som kan familjerätt? T.ex. sådant som berör vårdnad, umgänge, testamente eller bodelning? Kontakta oss så hjälper Vi Dig!

Affärsjuridik

Säkra upp verksamheten och låt en advokat eller jurist formulera era avtal. Våra affärsjurister står för ert avtalsskrivande, så ni kan ägna Er åt er kärnverksamhet.

Utifrån dina specifika behov, kan jurister på byrån företräda dig som:

Case Review

Vi kommer att göra en översiktlig granskning av ditt ärende kostnadsfritt utan att du förbinder dig på något sätt eller vis.

Läs mer

Om H I Juristbyrå

H I Juristbyrå etablerades i Stockholm år 2013. Ta del av vår historia genom att klicka på länken nedan!

Läs mer

Träffa vårt team

Rasoul Feizi

Jurist

Rasoul arbetar med iransk lagstiftning och är byråns rättsliga expert gällande iranska lagar och regler. Detta underlättar för våra iranska klienter som har ärenden som överlappar mellan svensk och iransk lagstiftning.

Adam lindström

Migrationsrätt

Du är alltid i goda händer.

H I Juristbyrå grundades 2013 och har idag etablerat sig som en av Sveriges ledande juristbyråer inom affärsrätt och humanjuridik. Vi kan med stolthet och självförtroende säga att vi arbetar etiskt samt med våra klienters bästa i åtanke.

Våra jurister är kunniga inom en rad olika rättsområden och när du ringer till oss så ser vi till att du får prata med relevant jurist som har kunskap inom det rättsområde som din fråga gäller. Vidare är våra jurister tillgängliga för ett rådgivningsmöte som kan genomföras antingen på kontoret eller på distans som ett videosamtal.

För dig som näringsidkare är vår ambition att fungera som en strategisk resurs och stöd för dig och ditt företag. Vår verksamhet innefattar huvudsakligen humanjuridik, där särskild fokus finns på familje- samt migrationsrätten, men även affärsrätten där vi inte begränsar oss till Sverige utan även arbetar internationellt.