Block
En internationell byrå som specialiserar sig inom migrationsrätt, familjerätt och affärsrätt

Vårt tillvägagångssätt

När du ringer till oss får du prata direkt med en av våra jurister som kommer att ge dig en preliminär rådgivning och ifall vi känner att det behövs, en tid för ett längre konsultationsmöte.

Förmågor

I en överväldigande digitaliserad värld ser vi till att lägga klienten och dennes behov i fokus och erbjuda den hjälp som just denne behöver, med hjälp av lagarbete och kommunikation.

Migrationsrätt

Vi har en bred kunskap och stor erfarenhet inom Migrationsrätt. Vi tar er strid mot Migrationsverket och tar frågor som berör uppehållstillstånd.

Familjerätt

Är du i behov av en jurist som kan Familjerätt? T.ex sådant som beror vårdnad, umgänge, testamente eller bodelning? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Affärsrätt

Säkra upp verksamheten och låt en jurist formulera era avtal. Våra affärsjurister står för ert avtalsskrivande, så ni kan ägna er åt er kärnverksamhet.

Simon Sadani

Kontorsansvarig

Simon Sadani har studerat vid Umeå Universitet och är sedan 2022 kontors- och ekonomiansvarig på H I Juristbyrå. Simon ansvarar för det administrativa och ekonomiska arbetet på byrån.

Svenska, Engelska, Persiska.

Michelle Nia

International Client Manager

Michelle har studerat på juristprogrammet vid Stockholms universitet och har varit verksam på H I Juristbyrå sedan september 2023. Michelle ansvarar för byråns internationella klienter med fokus på europeiska länder.


Svenska, Engelska, Persiska, Spanska